Collega's gezocht!

Collega’s gezocht!

//
Geplaatst door
/

Om onze relaties optimaal van dienst te kunnen zijn en vanwege de groei van onze activiteiten, zijn wij op zoek naar een:

AMBITIEUSE CLIËNTENADVISEUR (m/v) voor minimaal 28 uur per week.

Je stelt jaarrapporten samen, doet fiscale aangiftes en verricht de hieruit voortvloeiende fiscale werkzaamheden voor onze klanten. Tevens begeleid je cliënten die zelf hun financiële administratie verzorgen. Je bent iemand die vooral aan actueel en toekomstgerichte cijfers zal werken m et behulp van geavanceerde (online) software. Je beschikt over een servicegerichte en proactieve instelling en bent een teamspeler die ook zelfstandig uitstekend kan functioneren. Je hebt (bij voorkeur) een afgeronde opleiding Accountant-Administratieconsulent en/of Hbo-opleiding met minimaal vijf jaar werkervaring.

 

BELASTINGADVISEUR (m/v) voor minimaal 24 uur per week

Je verzorgt de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Samen met je collega’s adviseer je de cliënten op niveau. Je signaleert uiteenlopende fiscale aangelegenheden, werkt deze uit en bespreekt deze op begrijpelijke wijze met de cliënt. Je controleert aanslagen en houdt je bezig met het opstellen van bezwaar- en beroepschriften. Je hebt (bij voorkeur) een afgeronde WO/Hbo-opleiding en enkele jaren werkervaring.

 

ASSISTENT ACCOUNTANT (m/v) voor minimaal 28 uur per week

Je houdt je, onder begeleiding, bezig met het opstellen van tussentijdse rapportages en het verlenen van uiteenlopende administratieve diensten, maar vooral met het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften van onze cliënten. Je hebt een Hbo-opleiding en enkele jaren werkervaring.

Voor bovengenoemde functies gelden uiteraard goede contactuele eigenschappen en een praktische en flexibele instelling.

Heb je interesse in één van deze functies waarin alle facetten van ons vakgebied aan bod komen? Stuur dan je reactie en curriculum vitae naar: info@adnu.nl