Het verhaal achter de Adnu rotonde

Het verhaal achter de Adnu rotonde

Als Westlands bedrijf staan wij midden in de lokale samenleving! Dat komt symbolisch tot uiting in ‘onze’ rotonde op de kruising Middelbroekweg/Pijletuinenweg/Laan van de Glazen Stad in Naaldwijk. Wij zijn er trots op dat wij deze rotonde hebben mogen adopteren en inrichten. De altijd groene beplanting verwijst naar ons florerende bedrijf, dat zich perfect thuis voelt in het tuinbouwgebied dat het Westland is.

De middencirkel is verdeeld in vier 'taartpunten' die de vier kwartalen van het jaar symboliseren. Precies in het midden daarvan staat een stoere eik, die staat voor ADNU zelf: een mooi en robuust bedrijf, diep geworteld in de Westlandse klei. Een bedrijf dat ‘down to earth’ blijft of het nu crisis is, of dat de bomen tot in de hemel groeien.

Het meest opvallende aan de rotonde zijn de rekentekens in ADNU paars, die schots en scheef tussen de vier taartpunten uit de lucht lijken te zijn gevallen. Ze symboliseren de aard van ons werk: rekenen, precisie, betrouwbaarheid en inzicht. Waarbij we ons er tegelijkertijd bewust van zijn dat dat inzicht en uw cijfers niet uit de lucht komen vallen; daar is voortdurende aandacht en expertise voor nodig.

Rondom de rotonde staat een houten hekwerk met verticale planken in diverse hoogten. De oplettende kijker herkent hier al snel een staafdiagram in. Eén van de hulpmiddelen die wij gebruiken om uw administratie en jaarcijfers inzichtelijk te maken. De cirkel staat voor jaarronde dienstverlening. Want wij draaien er niet omheen en staan altijd voor u klaar!

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!